Søgemaskineoptimering

Bliv set på Google

At blive set på Google kan opnås på mange forskellige måder, og her forleden blev jeg inspireret til en metode i den mere useriøse del af skalaen. Ikke et ord om søgemaskineoptimering, eller i hvert tilfælde ikke søgemaskineoptimering i den gængse forstand.

Jeg var med ungerne inde i Botanisk Have, et pragtfuldt sted hvor fantasien kan få frit løb blandt alle planterne. Tankerne kredsede ikke om søgemaskineoptimering, SEO og alt det der. Vi havde travl med at være farlige pirater på jagt efter hemmelige skatte.

Efter et vel overstået besøg, var vi atter ude på Øster Farimagsgade for at lede efter bilen. Og her skete så det, der fik mine tanker sporet ind på SEO verdenen igen. Vi blev filmet til Google Street View. Mens vi gik der på fortovet og ledte efter vores egen bil, kom der en rød bil kørende ude på vejen. Og det var ikke en helt almindelig bil, for oppe på taget var der monteret et kamera på en lang stang. På siden af bilen var det velkendte Google logo med de farverige bogstaver.

Google Street View er ikke tilgængeligt i København endnu, men da Google tydeligvis er i gang med at filme byen, kan det ikke være længe inde jeg skal på skatte jagt efter mit eget billede på Øster Farimagsgade. Desværre nåede vi ikke at smile til kameraet, og håret strittede nok også lidt mere end normalt. Men på, det kommer vi forhåbentligt.

Nå men, i sommervarmen kunne jeg ikke lade være med at tænke på en ny metode til at blive set på Google: At jagte rundt efter Google Street View bilen, og så blafre med diverse reklameskilte når den kører forbi. Der kunne jo ligefrem gå en sport i, at få placeret sit firmalogo foran alle de kendte bygninger når de bliver fotograferet til Google Street View.

Jeg forestillede mig strakt et stort PageLift skilt på Amalienborgs slotsplads. Eller måske foran den lille havfrue, hvis hun ikke var i Kina. Det vil helt sikkert give en hel del eksponering, og måske også omtale når den lille ’Find Holger’ mand med reklameskiltet dukker op de mærkeligste steder.

God sommer og god eksponering

2 kommentarer til “Bliv set på Google”

  1. Morten Skriver:

    Forhåbentlig kommer der ikke et koncept fra Google, der hedder noget i stil med “Google Street View by Night”.

    Det kunne gå hen og blive rigtig pinligt…

  2. Larry Harms Skriver:

    Google Street View er forbløffende. Great post, og jeg kan virkelig lide den måde dit websted er balance mellem den personlige og faglige. Du bør virkelig overveje at tilføje en oversættelse widget til dit websted, eller bare tilføje det manuelt den måde jeg har det i indholdsoversigten om mine

    http://translate.google.com/translate_tools

Skriv kommentar

Alle kommentarer skal godkendes og vises ikke før de er godkendt.

"));