Søgemaskineoptimering

Dankortet er et checkhæfte

Så skete det der ikke må ske. Dankortsystemet var nede i halvanden time i dag, og både e-handel og butikker blev ramt. Jeg stod nede hos fiskehandleren, da katastrofen indtraf. Jeg havde udset mig en håndfuld rødspættefileter, men mit Dankort virkede ikke. Fiskemanden giver ikke kredit, og jeg havde ikke nogen kontanter, så slukøret måtte jeg forlade fiskehandleren, og aftensmaden stod på rugbrød. Familien overlevede og jeg er fortsat glad for mit Dankort.

Hvad min fiskemand ikke vidste, var at det nye chip Dankort fortsat virker, selv om forbindelsen til PBS er nede. Dankortet kan fungere som en form for checkhæfte, hvor dankortterminalen sættes til offline, og kunden herefter underskriver en kvittering for varekøbet. Kvitteringen fungerer nu som en slags check, hvor PBS garanterer en dækning på op til 1.500 kr.

Forhåbentligt vil fiskemanden, og alle de andre butikker benytte sig af denne mulighed i fremtiden, når Dankortsystemet er nede.

Skriv kommentar

Alle kommentarer skal godkendes og vises ikke før de er godkendt.

"));