Søgemaskineoptimering

Endelig, og tak for et

Ovre hos android-developers kan jeg til min store fornøjelse læse, at Google har åbnet op for betalingsapps i blandt andet Danmark. Os med Androidtelefon får derfor langt om længe mulighed for, at købe os til alle de fede applikationer der ikke findes i en gratisudgave. Samtidig kan vi nu opgradere vores light-udgaver til betalingsudgaverne af vores ynglingsapps, hvilket jeg fluks har kastet mig over.

Men virker det? Næ, egentlig ikke. Da jeg her til morgen gik ind på Markets via min telefon, så alt ud som det plejer. Ingen betalingsapps og ingen mulighed for at opgradere eksisterende apps. til betalingsudgaverne. Forhåbentlig er der bare tale om ganske få begyndervanskeligheder som snart er løst. Og forhåbenlig har det ikke noget med min teleudbyder at gøre.

Så mens jeg venter i spænding på alle de nye muligheder jeg får med min telefon, tænkte jeg at jeg lige ville skrive lidt her på bloggen. Og det dermed gjort.

OPDATERET: Nu har jeg så studeret nyheden om Android Markets nærmere, og der vil først blive åbnet op for køb af apps. i løbet af de næste to uger. Så os Androidejere må væbne os med tålmodighed lidt endnu.

Skriv kommentar

Alle kommentarer skal godkendes og vises ikke før de er godkendt.

"));