Søgemaskineoptimering

Produkter

Her på siden kan du læse om de produkter som PageLift tilbyder. I det følgende vil vi benytte udtrykket SEO , som er den engelske forkortelse for Search Engine Optimization, altså søgemaskineoptimering .

Vores udgangspunkt for at udføre SEO på en hjemmeside er, at det er et projekt som løses i samarbejde med kunden. Uden et godt samarbejde kan vi ikke opnå de ønskede resultater. Når du indgår en aftalte med os om at få udført SEO, påtager vi os styringen af projektet. I samarbejde med dig udarbejder vi en tidsplan for de enkelte aktiviteter og vi søger for løbende at følge op.

Specielt for helt nye hjemmesider, kan der sagtens gå op til flere måneder før resultaterne af SEO aktiviteterne virker fuldt ud. Det skyldes dels den måde søgemaskinerne arbejder på og dels at vi sammen skal gennemføre en række aktiviteter for at opnå et godt resultat.

Er du interesseret i et tilbud så skriv en e-mail til PageLift [mailto:] og vi vender tilbage for at høre mere om dine behov og ønsker.

SEO Workshop

Har du aldrig arbejdet med SEO før og er du usikker på hvordan du kan forbedre dine placeringer i Googles søgeresultat, så er en opstarts workshop noget for dig.

Med udgangspunkt i din hjemmeside bliver de grundlæggende principper for SEO gennemgået. Og du får gode råd til hvordan du selv kan forbedre din hjemmesides placeringer i søgemaskinerne.

Workshoppen tager fire timer og målgruppen er den eller de personer, der har ansvaret for hjemmesidens tekster og opbygning.

Søgeordsanalyse

At vide hvilke søgeord der er relevante for din hjemmeside, er alfa og omega for at kunne gennemføre effektfuld SEO. For kun med de rigtige søgeord, er det de rigtige kunder der finder frem til din virksomhed.

Resultatet af søgeordsanalysen er en rapport med de søgeord som er mest relevante for din hjemmeside. Rapporten indeholde forslag til, hvorledes søgeordene skal indarbejdes i din hjemmeside, for at få mest mulig effekt over for søgemaskinerne. Endvidere vil den indeholder en omfattende gennemgang af de søgeord der er relevante for din hjemmeside samt en analyse af dine nærmeste konkurrenters brug af søgeord.

Antallet af søgeord som indgår i analysen afhænger af dine behov.

Linkbuilding

Med dette produkt tilbyder PageLift at skaffe kvalitetslinks til din hjemmeside. At have gode links til din hjemmeside er fundamentet for en god placering i søgemaskinerne.

PageLift opretter links til din hjemmeside fra en række danske og internationale hjemmesider. Vi tager udgangspunkt i den branche din virksomhed opererer i og søger for at alle links er relevante og har betydning for søgemaskinerne.

Har du fået foretaget en søgeordsanalyse, sørger vi naturligvis for, at dine primære søgeord indgår i vores linkbuilding.

Opfølgning

Som afslutning på et SEO projekt, vil det være en fordel at gennemføre en struktureret opfølgning, for at sikre at alle de tiltag vi har aftalt er implementeret på din hjemmeside.

Selve opfølgningen foregår på et møde af ca. to timers varighed. Forud for mødet har PageLift udarbejdet en detaljeret rapport som gennemgår de enkelte elementer på din hjemmeside. Der vil være specielt fokus på hjemmesidens tekster og opbygning.

SEO eftersyn

Har du før fået foretaget SEO og trænger din side til et løft, kan du få foretaget et SEO eftersyn.

Et SEO eftersyn er en kritisk gennemgang af din hjemmeside, med henblik på at identificere muligheder for forbedring. Eftersynet resulterer i en rapport som fortæller dig, om din hjemmesides tilstand i forhold til søgemaskinerne.

Et SEO eftersyn gennemgår blandt andet din hjemmesides tekster, meta-data, linkstruktur samt meget mere.

SEO - Skræddersyet til dine behov

Hos PageLift anerkender vi at ikke to kunder er ens. Vi udarbejder altid individuelle tilbud, og sammen med kunden skræddersyr vi den løsning som passer bedst i forhold til behov og pris - De standardiserede hyldevarer, lader vi andre om.

Så har du behov for at få udført SEO arbejde som ligger uden for det der er beskrevet ovenfor, kan du trygt kontakte os for at få et tilbud.

"));